• 12/04/2012

Lancering 'European Food Processing Implementation Award 2012'

European Network of Excellence 'HighTech Europe' lanceert tweejaarlijkse 'European Food Processing Implementation Award 2012'

Trefwoorden: #European Food Processing Implementation Award, #European Network of Excellence, #HighTech Europe

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET -- Het European Network of Excellence ‘HighTech Europe’ lanceert de ‘European Food Processing Implementation Award 2012’, die tweejaarlijks wordt uitgereikt.

Individuen, bedrijven en instituten actief in het domein van levensmiddelenonderzoek en –industrie kunnen zich inschrijven voor de Award. Alleen recente innovaties (niet ouder dan 3 jaar) die een meerwaarde betekenen voor de voedselkwaliteit of levensmiddelenprocesvoering komen in aanmerking. Vooral technologieën afkomstig uit de bio-, nano- en informatie- en communicatietechnologie zijn zeer welkom.

Aangezien de ‘European Food Processing Implementation Award’ een stimulans wil zijn voor samenwerking tussen onderzoeksinstellingen en voedingsindustrie, dragen innovaties die het resultaat zijn van interdisciplinaire en intersectorale inspanningen de voorkeur weg.

De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de volgende EFFoST conferentie in Montpellier, Frankrijk (20-23 november 2012). Reis- en verblijfskosten voor de prijsuitreiking en inschrijvingsgeld voor de conferentie zullen worden vergoed voor een afgevaardigde van de winnaar.

Daarnaast zal de winnaar een financiële bijdrage van € 2.500 ter beschikking krijgen voor de promotie van zijn innovatie, bijv. onder vorm van flyers, folders, video, publicatie in een magazine, etc.

De winnaar zal gedurende 2 jaar het logo van ‘Winnaar van de European Food Processing Implementation Award 2012’ kunnen dragen en krijgt tijdens deze periode een gratis lidmaatschap van de ‘HighTech Europe Associated Membership Platform’ (AMP).

Inschrijving is mogelijk van 15 maart tot 15 Juni 2012 op www.hightecheurope.de/events/award.html.


(KV) (Afbeelding: Misschien zal de Award er wel zó uitzien).