Prototyping-MNE wordt Design to Manufacturing (D2M)

De nieuwe naam toont de missie voor de maakindustrie van (over)morgen. D2M biedt een aanbod van technologie, tools en oplossingen dat beantwoordt aan de innovatieve noden van alle divisies van het maakbedrijf.

Trefwoorden: #Design to Manufacturing, #IndustrialFairs, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: IndustrialFairs )

ENGINEERINGNET.BE - Organisator Industrialfairs heeft samen met de powering partners Agoria en Howest Industrial Design Center, de handen in elkaar geslagen voor een volledige make-over van de netwerkbeurs Prototyping MNE.

Prototyping-MNE was anno 2020 de beurzencombi, die ontstond uit de beurzen Machineering Network Event (maaktechnologie) en Prototyping (industrial design en prototyping). De complementariteit bestond al deels voorheen wanneer beide events apart werden georganiseerd.

De vorige editie bevestigde opnieuw dat de exponentiële shift naar Industry 4.0 en digitalisering, in ijltempo,  alle business units van een toekomstgerichte maakorganisatie tot 1 interactief en wendbaar ecosysteem transformeert.

De klant van morgen wil zakendoen met ontwerp- en maakbedrijven die sterk online inzetten en snelle designconfiguratie en ordering mogelijk maken, met een korte time-to-market, goed georganiseerde toeleveringsketens en flexibele voorraden.

Kortom, de nieuwe waardeketen van het slimme (maak)bedrijf dat innovatie snel naar de markt wil brengen, vereist een dynamische en digitale integratie van alle relevante processen in combinatie met het gebruik van innovatieve productie-en designtechnieken.

D2M wordt het netwerkevent waar zowel designers/productontwikkelaars als productie gerelateerde afdelingshoofden,  een representatief Benelux aanbod vinden om alle puntjes tussen ontwerpen en maken te verbinden.

D2M 2022 zal plaatsvinden op 21 & 22 september 2022 in Hal 4 van Kortrijk Xpo