Cybersecurityspecialist TrueGEN sluit strategisch partnership met Savaco

De verankering van het Antwerpse TrueGEN past volledig in de vooropgestelde groeiambities van de Kortrijkse IT-dienstverlener Savaco, dat haar omzet ziet stijgen tot 47 miljoen euro en uitgroeit tot ruim 220 medewerkers.

Trefwoorden: #cyber, #ICT, #Savaco, #security, #TrueGen

Lees verder

Techniek

( Foto: Savaco )

ENGINEERINGNET.BE - Door de krachten te bundelen wil Savaco ook haar portfolio aan cybersecuritydiensten en -oplossingen verder uitbouwen en haar regionale footprint in Vlaanderen vergroten.

Medeoprichter en co-CEO van Savaco Rik Vandemoortele: “Door het aan boord brengen van het TrueGEN-team in onze familie versterken we onze capaciteit en vaardigheden in het bouwen van krachtige securityoplossingen. We zijn dan ook overtuigd dat we alle klanten nog beter kunnen ondersteunen bij hun digitale uitdagingen en het optimaliseren van hun cyberveiligheid.”

Sofie Prosperi, oprichtster van TrueGEN: "Wij focussen al 10 jaar op het aanbieden van securityoplossingen op maat voor onze klanten. In Savaco vonden we een complementaire partner om onze verdere groei te realiseren. Samen kunnen we klanten nog beter begeleiden naar een 'secure future'."

Cybersecurity is namelijk een thema dat heel erg leeft. De drang naar digitalisering dwingt ondernemingen immers om zich sterker dan ooit te wapenen tegen de vele cyberdreigingen.

Wat betekent deze stap nu voor bestaande klanten: de bestaande uitvalsbasis in Massenhoven wordt behouden en Sofie Prosperi blijft aan boord en behoudt de dagelijkse leiding.