Delta Engineering en Sofindev sluiten strategisch partnership

Sofindev heeft een overeenkomst bereikt met Danny De Bruyn en Rudy Lemeire over een partnership en instap in het kapitaal van Delta Engineering Group en en leggen zo de basis voor verdere groei in de automatisering van de blaasvormindustrie.

Trefwoorden: #blaasvorm, #blow moulding, #Delta Engineering, #Sofindev

Lees verder

Techniek

( Foto: Delta Engineering )

ENGINEERINGNET.BE - Danny De Bruyn en Rudy Lemeire blijven aandeelhouders en zullen als gedelegeerd bestuurders verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding van Delta Engineering.

Via het strategische partnership met Sofindev bereidt Delta Engineering zich voor om zijn sterke groeiparcours van de voorbije jaren verder te zetten, als leidende speler in de automatisatie van de kunststofverpakkingssector via het ontwerp en de bouw van gespecialiseerde downstream-apparatuur voor de blaasvormindustrie (blow moulding).

Met dit partnership versterkt de positie van Delta Engineering wereldwijd, o.a. door middel van een verdere verdieping en verbreding van het aanbod en het inzetten op nieuwe duurzame technologieën, zoals plasma coating. Daarnaast wordt ingezet op een verbreding van de klantenportefeuille, evenals een selectieve overnamestrategie.