Bruno Ronsse wordt nieuwe CEO bij Partena Professional

HR Service Provider Partena Professional koos de kwaliteiten en competenties van Bruno Ronsse om huidig CEO Michel Halet op te volgen. Deze laatste besliste om midden dit jaar zijn operationele functies neer te leggen.

Trefwoorden: #Bruno Ronsse, #HR, #Partena Professional

Lees verder

HR

( Foto: Partena Professionnal )

ENGINEERINGNET.BE - Geconfronteerd met een wereld die steeds hybrider wordt onder invloed van crisissen, moeten starters, zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen zich aanpassen en met nieuwe antwoorden komen om deel te nemen aan het economisch herstel van het land en een positieve maatschappelijke impact te hebben.

Michel Halet: “We hebben Ronsse gekozen omwille van zijn motivatie voor de transformatie, zijn waarden die overeenstemmen met die van Partena Professional, maar vooral ook voor zijn rijke ervaring.”

Ronsse heeft B2B-ervaring opgebouwd in België en in het buitenland, bij multinationals en start-ups. Halet: “Hij past door zijn natuurlijke affiniteit met nieuwe vormen van organisatie via authentiek management, perfect in de dynamiek van collaborative governance, volgens dewelke wij ons bedrijf hebben georganiseerd.

Die gedurfde culturele keuze blijkt veelbelovend in een tijd waarin onze medewerkers op zoek zijn naar autonomie en wendbaarheid om zich ten volle voor onze klanten te kunnen inzetten.