Stoomtechniekdag 2022: instelling, onderhoud en prestaties van installaties

Het Energik-Stoomplatform organiseert op donderdag 24 maart 2022 haar 11de Stoomtechniekdag. Anders dan de vorige jaren wordt dit evenement georganiseerd in samenwerking met de beurs Pumps & Valves / Maintenance / M+R 2022 in Antwerp Expo.

Trefwoorden: #Energik, #stoom, #stoomtechniekdag

Lees verder

Nieuws

( Foto: Energik )

ENGINEERINGNET.BE - Het concept blijft hetzelfde als de vorige succesvolle edities: verschillende sprekers en diverse standen van aanbieders zullen deze dag de mogelijkheden van stoom in de verf zetten, ook voor toepassingen die u misschien niet zo vanzelfsprekend vindt.

Verder is het de bedoeling om de spelers op de Vlaamse stoommarkt van aanbieders tot gebruikers met elkaar in contact te brengen. Kennis over stoomtechniek is immers kostbaar. Het is daarom belangrijk dat gebruikers en aanbieders, maar ook gebruikers onderling, de banden met elkaar aanhalen.

Tussendoor kan u een bezoek brengen aan de beursstanden waar bedrijven die actief zijn in de stoomwereld, u te woord zullen staan over al uw vragen, ideeën en problemen.

Klik hier voor het volledige programma en inschrijving.

Energik-Stoomplatform geeft aan de bedrijven van de Stoomatlas ook de mogelijkheid om tijdens de Stoomtechniekdag een kleine stand te nemen. De tarieven hiervoor zijn: 350 euro voor zij die geen stand hebben op de beurs en 200 euro voor zij die wel een stand hebben.
Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.