3 industriële vakbeurzen voor het eerst samen georganiseerd

Pumps & Valves, Maintenance en M+R vullen op 23 en 24 maart met 400 exposanten alle 5 hallen van Antwerp expo, met oplossingen voor industriële pompen, kleppen, dichtingen, procesinstrumentatie, automatisering, onderhoud en assetmanagement.

Trefwoorden: #instrumentatie, #kleppen, #maintenance, #meettechniek, #pompen, #regeltechniek, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Aangezien de vakbeurs M+R, meet- en regeltechniek voor de procesindustrie, qua thematiek zeer complementair is met de technologieën die op Pumps & Valves en Maintenance te vinden zijn, werd begin dit jaar beslist om deze 3 sterke vakbeurzen voor het eerst in hun lange bestaan samen te organiseren.

De afgelopen 2 jaar hebben wij met z'n allen zowel de eenvoud alsook de beperkingen van digitale communicatietools kunnen ontdekken. De Zoom, Teams of Webex meetings hebben ons geweldig geholpen om met elkaar te blijven communiceren, maar voor eerste kennismakingen, verkoopgesprekken, complexere technische meetings, kennisoverdrachten of informele gesprekjes blijven face-to-face gesprekken onvervangbaar.

Op Pumps & Valves, Maintenance en M+R van 23-24 maart zal het de eerste keer zijn sinds de start van de pandemie twee jaar geleden, dat onze bezoekers en exposanten elkaar op de beursvloer zonder beperkende maatregelen terug kunnen ontmoeten. Een heerlijk moment waar iedereen enorm naar uit kijkt.

Er is een rijkelijk gevuld randprogramma met méér dan 15 masterclasses die terug live bijgewoond kunnen worden tijdens Pumps & Valves, Maintenance en M+R 2022:

  • Samen met de organisatie Waterstofnet.eu wordt op woensdag 23 maart een masterclass georganiseerd over de stand van zaken van Waterstofnetwerk in Vlaanderen en Nederland.
  • Het groot deel van het energieverbruik van de industrie in België heeft te maken met het opwekken van warmte in het productieproces. Samen met de organisatie Energik, de Vlaamse vereniging voor energie- en milieutechnologie, wordt op donderdag 24 maart de Stoomtechniekdag 2022 georganiseerd waar de laatste updates gegeven worden over instellingen, onderhoud en prestaties van stoominstallaties.
  • Samen met ie-net is er ook een gespecialiseerde masterclass over Process Analyser Technology in the 4.0 era. Ook met de verenigingen BEMAS, EHEDG, VMX ... worden er masterclasses georganiseerd.
  • ...

Tijdens het event zullen ook 4 innovation awards uitgereikt worden: de BEMAS Maintenance Digital Innovation Award en de BEMAS Maintenance Innovation Award , de M+R Innovation award en de Valves Innovation Award.

Pumps & Valves, Maintenance en M+R is geopend op woensdag 23 maart van 10u.00 tot 19u00 en donderdag 24 maart van 10u.00 tot 18u00.