• 19/04/2012

Stäubli Connectors & Robotics afdelingen tonen hun noviteiten

Stäubli Connectors biedt snelkoppelingen voor alle types vloeistoffen, perslucht, hydraulica en elektriciteit alsook multi-connectie systemen, matrijswisselsystemen en werktuigwisselaars.

Lees verder

Productnieuws

Stäubli Robotics biedt een uitgebreid gamma robots voor industriële automatisering waaronder SCARA en 6-assige robots, controllers en software, gekenmerkt door hoge productiviteit, snelheid en precisie.

Robotics: Nieuwe TP80 fast picker
De nieuwe TP80 fast picker is een ultrasnelle 4-assige robot voor industriële pick & place toepassingen.

Deze innovatieve serie pickers is beweeglijker en lichter terwijl toch snelheden van meer dan 200 picks per minuut behaald worden zonder in te boeten aan precisie. Dit betekent meer flexibiliteit tegen een lagere kost.

De TP80 is perfect aangepast aan de behoeftes van alle industrietakken zoals voeding, farmaceutica, verbruiksgoederen, PV/solar, elektronica en automobiel.

Typische toepassingen omvatten high-speed pick & place, assemblage, materiaal verwerking, verpakking en machine tending.

Connectors: Nieuwe persluchtkoppeling voor corrosieve milieus
De RBS full inox snelkoppeling is de laatste innovatie uit het persluchtgamma van Stäubli Connectors en is speciaal ontwikkeld voor de verbinding van persluchtnetwerken en neutrale gassen in corrosieve milieus zoals: voeding / chemie / farmacie / kernenergie / marine…

Resistentie, duurzaamheid & veiligheid
De RBS is volledig vervaardigd uit inox om weerstand te kunnen bieden aan de meest harde werkomstandigheden en om elk risico op corrosie tegen te gaan.

Dankzij de terugslag beveiliging zijn 2 manipulaties op de drukknop nodig om de ontkoppeling te verzekeren zonder gevaar op terugslag door druk in de afloopslang. Dit is een extra beveiliging voor operatoren en omgeving.

Bij de eerste manipulatie wordt de druk automatisch uit de afloopslang gelaten zodat men bij de tweede manipulatie de stekker kan loskoppelen.


U vindt Stäubli Benelux op de vakbeurs Automation & Engineering 2012
(9 & 10 mei) in Brussel, stand D1012.

Meer informatie:
Meensesteenweg 407-409 - 8501 Bissegem
T +32 56 36 40 03 - F +32 56 36 41 10
connectors.be@staubli.com
www.staubli.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Stäubli Benelux



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.