Hannover Messe opent de deuren van 30 mei tot 2 juni

Op Hannover Messe kan de volledige waardeketen onder één dak ontdekt worden: van AI en Robotics, Automation Technology, Logistics IT, Energy en Industrial Supply & Software tot Hydrogen & Fuel Cells.

Trefwoorden: #Hannover Messe, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Hannover Messe )

ENGINEERINGNET.BE - In het thema “Industrial Transformation” tonen marktleiders hun jongste technologieën voor de fabrieken, energiesystemen en toeleveringsketens van morgen.

Neem ook een kijkje aan de beursstanden van Flanders Make, hub.brussels, FIT, AWEX en de individueel deelnemende bedrijven uit Benelux. Ze heten iedereen van harte welkom.

Elk jaar wordt een land verkozen tot partnerland van HANNOVER MESSE. Nu is de eer weggelegd voor Portugal, de derde belangrijkste handelspartner van Duitsland. Onder het motto “Portugal Makes Sense” zal het land focussen op de thema’s Engineered Parts & Solutions, Digital Ecosystems en Energy Solutions. 

Klik hier om uw vrijkaarten voor Hannover Messe 2022 hier te bestellen. Deze full-event tickets geven u toegang tot het beurssterrein en het digitale platform.

De toegangskaarten worden u gratis aangeboden door Engineeringnet in samenwerking met Global Fairs, de Benelux-vertegenwoordiging van Hannover Messe.

Klik hier voor meer informatie over de Hannover Messe.