Sweco en Vitech sluiten Share Purchase Agreement af

Ingenieursbureau Sweco heeft een Share Purchase Agreement met Vitech afgesloten. De kernactiviteit van dit Mechelse studiebureau is het ontwerpen en dimensioneren van elektrische installaties voor alle sectoren.

Trefwoorden: #energietransitie, #ingenieur, #Sweco, #Vitech

Lees verder

Techniek

( Foto: © Caroline Monthaye )

ENGINEERINGNET.BE - Elektriciteit en de toepassingen ervan worden steeds belangrijker in het dagdagelijks leven.

Studiebureau Vitech, in 1998 opgericht door ir. Bert Van Itterbeeck, heeft er daarom bewust voor gekozen om het correct ontwerpen van elektrische installaties tot hun kerntaak te maken. Het is daardoor vrij uniek in de markt van de studiebureaus.

Erwin Malcorps, Managing Director Sweco Belgium: “De betrokken ingenieurs van Vitech zullen zich snel thuis voelen binnen onze stimulerende kennisorganisatie. Door volop te investeren in Learning & Development blijven we de frontrunner op vlak van technologische innovatie en multidisciplinaire oplossingen."

Bert Van Itterbeeck, zaakvoerder Vitech: “De energietransitie dwingt ons allemaal om over allerlei facetten na te denken, zoals zonnepanelen, oplaadsystemen, load balancing, energiebesparingen en -optimalisaties, smart grids, … Vaak komen bedrijfsleiders naar ons met een goed idee, maar weten ze niet precies hoe ze dit in hun bedrijf kunnen implementeren. Wij kunnen hen ontzorgen en meedenken naar de beste oplossing.”