Boek je ticket om het kruim van de industrie op Indumation te ontmoeten

U hoorde het wellicht overal gonzen, onder collega’s, sectorgenoten en uw leveranciers… Indumation.be 2022, van 18 tot 20 mei te Kortrijk Xpo, opent voor de 6e maal de poorten naar het Walhalla van industriële automatisering en Industrie 4.0.

Trefwoorden: #Indumation, #Kortrijk Xpo, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Indumation )

ENGINEERINGNET.BE - 240 industriële techbedrijven uit Europa en Benelux tonen de meest innovatieve componenten, aandrijvingen, elektronica, applicaties en oplossingen voor industriële automatisering en industry4.0 voor maak- en procesindustrie en infrastructures.

Aan de hand van 7 technologieroutes wordt het ruime aanbod producten, diensten en oplossingen gematcht met de bezoeker zijn specifieke interesse, industrie en uitdaging. De organisatie voorspelt een ongezien aanbod aan mondiale premières en innovaties die post-covid voor het eerst gedemonstreerd worden op Indumation.be 2022.

De beurs bundelt bovendien beurservaring èn kennisoverdracht. Er is een high-end aanbod van maarliefst 12 gratis Expert Classes met inzichten, voorspellingen en best practices van experten, competentiecentra en industry peers. Bezoekers maken er kennis met de nieuwste onderzoeksprojecten, start- en scale-ups in de voorziene Connectivator zone. Uiteraard bent u op donderdagavond (19 mei) ook welkom op de bruisende nocturne (18-22 uur).

Voor het eerst brengt Indumation.be ook de digitale bezoeker in contact met de exposanten en experten. Aan de hand van hun digitaal platform Indumation.be Digital kunnen thuisblijvers de sessies live en/of uitgesteld volgen, interageren met exposanten en het beursaanbod ontdekken. De digitale kloon is tevens mobiel beschikbaar via hun Industrialfairs App (IOS & Android)

Indumation.be 2022 - Kortrijk Xpo
Woensdag 18 mei: 10.00-18.00u
Donderdag 19 mei: 10.00-22.00u ; feestelijke nocturne en VIPavond vanaf 18.00u
Vrijdag 20 mei: 10.00-16.00u
Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.
Meer praktische info vindt u hier.