Prototyping-MNE wordt D2M

Industrialfairs heeft samen met de powering partners Agoria en Howest Industrial Design Center, de handen in elkaar geslagen voor een volledige make-over van de netwerkbeurs Prototyping-MNE.

Trefwoorden: #D2M, #Kortrijk Xpo, #vakbeurs

Lees verder

Beursnieuws

( Foto: D2M )

ENGINEERINGNET.BE - D2M wordt het event dat design en manufacturing in al hun processen onlosmakelijk verbindt. Het staat geprogrammeerd op 21 en 22 september in Kortrijk Xpo. Prototyping-MNE was anno 2020 de beurzencombi, die ontstond uit de beurzen Machineering Network Event (maaktechnologie) en Prototyping (industrial design en prototyping).

Tijdens de vorige combi-editie werden de exposanten en organisatie zich terdege bewust van mogelijke extra synergie voor de toekomst. Deze editie bevestigde nogmaals dat de exponentiële shift naar Industrie 4.0 en digitalisering, in ijltempo, alle business units van een toekomstgerichte maakorganisatie tot één interactief en wendbaar ecosysteem transformeert.

De klant van morgen wil zakendoen met ontwerp- en maakbedrijven die sterk online inzetten en snelle designconfiguratie en ordering mogelijk maken, met een korte time-to-market, goed georganiseerde toeleveringsketens en flexibele voorraden.

Alle punten tussen ontwerpen en maken verbinden
De nieuwe naam geeft alvast overduidelijk de missie van de beurs voor de maakindustrie van (over)morgen, in één duidelijke statement weer. Design to Manufacturing, of het aanbod van technologie, tools en oplossingen dat beantwoordt aan de innovatieve noden van alle divisies van het maakbedrijf om zo het groter geheel van de wendbare en slimme maakorganisatie te vormen.

D2M wordt het netwerkevent waar zowel designers/productontwikkelaars als productie gerelateerde afdelingshoofden, een representatief Benelux aanbod vinden om alle puntjes tussen ontwerpen en maken te verbinden.

D2M 2022 zal plaatsvinden op 21 en 22 september 2022 in Hal 4 van Kortrijk Xpo.