AI-specialist Kwarts en Deloitte bundelen krachten

De combinatie van Kwarts’ dataplatform en de expertise van Deloitte rond digitale transformatie stelt farmaceutische en medische bedrijven in staat om de communicatienoden en -voorkeuren van klanten centraal te plaatsen en hun efficiëntie te vergroten.

Trefwoorden: #AI, #Deloitte, #Kwarts, #platform

Lees verder

Nieuws

( Foto: Kwarts )

ENGINEERINGNET.BE - ​Uit een recent onderzoek van adviesbureau Across Health blijkt dat de gemiddelde arts maandelijks meer dan 70 interacties heeft met de farmaceutische industrie, waarbij een breed scala aan onderwerpen aan bod komt via verschillende communicatiekanalen.

Door het gebrek aan relevantie van de meeste contactmomenten, zijn veel artsen steeds minder geneigd om de deur van hun praktijk te openen voor een ontmoeting met vertegenwoordigers, hun telefoon op te nemen of e-mails te bekijken, ook al missen ze daardoor belangrijke informatie, opleidingen of innovaties.

Met de technologie van Kwarts kunnen zowel vertegenwoordigers als marketeers bestaande databronnen inzetten om effectiever te communiceren met zorgprofessionals. Het resultaat: een gerichter contactmoment, een grotere klanttevredenheid, en bovendien een grotere kans dat elke patiënt de optimale behandeling krijgt.

Op de foto: Bart Van Proeyen, CEO en Ruben De Moor, CCO bij Kwarts.