Gloednieuwe beurs brengt additive manufacturing naar maakindustrie

Additive Manufacturing (AM) breekt door in de hightech productieketen. De laagsgewijze technologie groeit de laatste jaren snel. Daarom organiseert Mikrocentrum op 29 en 30 maart de eerste editie van de gloednieuwe beurs AM for Production.

Trefwoorden: #additive, #maakindustrie, #manufacturing, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.BE - AM heeft afgelopen jaren grote ontwikkelsprongen gemaakt en is inmiddels doorgegroeid tot een volwaardige productietechnologie.

Niet alleen zijn er grote stappen gemaakt qua materiaalgebruik, nauwkeurigheid en kwaliteit. Ook de toepassingsgebieden zijn enorm. Dergelijke ontwikkelingen hebben gezorgd voor een grote omzetgroei. Hierdoor zal de wereldwijde markt naar verwachting jaarlijks groeien met 20,8% van 2022 tot 2030.

AM for Production biedt een uitgebreid programma aan met exposanten, excursies, lezingen en netwerkmogelijkheden. Bedrijven en experts uit het vakgebied zullen er de nieuwste kennis met elkaar delen en de industrie zal er de toepasbaarheid van de technologie demonstreren.

Naast een breed programma op locatie, krijgen bezoekers de unieke kans om op excursie te gaan naar verschillende productiefaciliteiten in Nederland.

Op de foto: programmamanager Bart Kooijmans.