Precisiebeurs als katalysator van de hightechindustrie

De hightechsector is een zeer belangrijke pijler van de Nederlandse economie en is verantwoordelijk voor zo’n 50% van alle R&D investeringen. De vraag naar hightech producten blijft toenemen, waardoor ook de precisietechnologie zich snel ontwikkelt.

Trefwoorden: #hightech, #Precisiebeurs, #research, #technologie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.BE - Dit vraagt om specialisatie op vele gebieden. Op 16 en 17 november vindt daarom de 21e editie van de Precisiebeurs plaats in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch (Nederland). Hier komt de gehele waardeketen van de precisietechnologie bijeen om elkaar te ontmoeten en kennis te delen over de nieuwste ontwikkelingen.

Hoogtepunten
Er is een breed programma opgezet. Zo zal keynotespreker Marc Hendrikse  het belang van de sector onderstrepen. Ook zullen ruim 325 exposanten gedurende twee dagen op de beursvloer aanwezig zijn.

Deze organisaties zijn gespecialiseerd in onder meer de fijnmechanica, fotonica en micro- en nanotechnologie. Naast de exposanten zijn er dit jaar ook weer brancheverenigingen te vinden op de beursvloer zoals de DSPE, Euspen, VDMA en ILO-net, net als nieuwe verenigingen zoals Minacned, De NEVAC en KIVI.

En er is meer te beleven: een Young Talent programma opgezet met pitches en een demoplein en een arena met universiteiten, hogescholen, start-ups en kennisinstellingen.

Daarnaast is er een live stage met paneldiscussies, pitches en expert sessions. Ook vinden er live uitzendingen plaats van BNR Nieuwsradio. Beide dagen worden afgesloten met een netwerkborrel.

Klik hier om je gratis voor een beursbezoek aan te melden.