• 07/05/2012

Van Looy Group sluit belangrijk contract met bpost

Van Looy Group, een raadgevend ingenieursbureau op het gebied van architectuur, bouw en installatietechniek, heeft een belangrijk contract gesloten met bpost.

Trefwoorden: #architect, #datacenter, #ingenieursbureau, #van looy

Lees verder

b2b

( Foto: Van Looy Group )

ENGINEERINGNET.BE -- Van Looy Group gaat deze opdrachtgever de komende jaren ondersteunen bij de bouwkundige en technische aanpassingen en vernieuwingen van zijn logistieke verdeelcentra, een van de specialisatiedomeinen van het bedrijf.

Daarnaast zal Van Looy Group ook helpen bij de oplossing van diverse logistieke vraagstukken waarmee bpost kampt.

bpost wil met het oog op de implementatie van zijn operationele visie 2020 een antwoord bieden op de volumedaling en veranderingen in de productmix. De implementatie van dit plan 2020 zal geleidelijk verlopen. Voor Van Looy Group loopt het project van 2012 tot 2015.

Dit contract kadert voor het bedrijf in een lange traditie op het gebied van logistieke verdeelcentra voor diverse postbedrijven in binnen- en buitenland. Dit is een snel evoluerende markt, gekenmerkt door toenemende concurrentie op zowel fysiek als elektronisch gebied.

Van Looy Group stelt het project te beschouwen als een belangrijke basis voor zijn logistieke groep in de volgende jaren.


(bron: Agoria)