Belgische startup wint internationale prijs voor leertechnologieën

TEO-Training won op de prestigieuze Learning Technologies Awards in Londen goud in de categorie ‘Most innovative new learning technologies product’ en zilver voor ‘Best online distance learning program’ voor haar vooruitstrevende leeroplossingen.

Trefwoorden: #award, #learning, #start-up, #TEO

Lees verder

Nieuws

( Foto: TEO-Training )

ENGINEERINGNET.BE - De Learning Technologies Awards is Europa’s meest vooraanstaande prijsuitreiking voor technologieën rond werkplekleren.

Jaarlijks nemen meer dan 450 organisaties het met elkaar op in verschillende categorieën met betrekking tot leertechnologieën. Dit jaar sleepte het kleine Belgische TEO-Training twee prijzen in de wacht.

Het won een gouden medaille in de categorie ‘Most innovatie new learning technologies product’ en een zilveren voor ‘Best online distance learning program’, waarbij de startup het haalt van grote internationale spelers als Mercedes Benz, AstraZeneca, PWC en Bentley.

De jury spreekt van een ongelooflijke prestatie rekening houdend met de zware internationale concurrentie Tevens noemt de jury de leeroplossing van TEO een “imaginative and clever solution to a genuine and readily understood problem”.

CEO Bien Vanderstappen spreekt van een fantastische erkenning voor het hele team: “We zijn een zeer divers team, heel uiteenlopende karakters, jong en oud, maar we vertrouwen elkaar door en door, en dat maakt het verschil.”