Volgend jaar 2 dagen netwerken tijdens InterSolution

Op 25 en 26 januari 2023 is het voor de koplopers in de internationale solarindustrie verzamelen geblazen in Flanders Expo in Gent. Dan vindt de 11e editie plaats van InterSolution, de netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie van de Benelux.

Trefwoorden: #innovatie, #installatie, #InterSolution, #omvormer, #vakbeurs, #zonne-energie

Lees verder

Nieuws

( Foto: Foto-Atelier Jo De Rammelaere )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens deze vakbeurs zullen de nieuwste innovaties en trends binnen de solarmarkt, op het vlak van zonnepanelen, zonnecellen, batterijen en gerelateerde producten, onthuld worden.

En omwille van de grote belangstelling van exposanten en de talrijke nieuwigheden die dit jaar gedemonstreerd zullen worden, wordt de beursvloer met 40% uitgebreid.

Voor de solarindustrie is een belangrijke rol weggelegd bij de energietransitie. Zij zullen tijdens de beurs heel wat vernieuwingen aankondigen of voor het eerst tonen.

Daarnaast gaan consumenten, naar aanleiding van het stijgen van de gas- en elektriciteitsprijzen, onverminderd door met de aankoop van zonnepanelen. Op InterSolution kunnen zij kennis maken met de zonnepanelen van de toekomst.

Verder wordt ook aandacht besteed aan zonnecollectoren, energieopslag, omvormers, innovaties in montage-systemen en software voor installateurs en zijn er daarnaast ook weer gratis masterclasses.

InterSolution 2023 gaat door in Flanders Expo - Hal 8 op 25-26 januari 2023.