Sensirion lanceert nieuwe nauwkeurige thermische mass flow regelaar

Sensirion breidt haar productassortiment uit met twee nieuwe massflowregelaars uit de succesvolle SFC5500-serie. De nieuwe SFC5500 serie is een uiterst snelle (settling time <100msec) mass flow controller met een zeer dynamisch bereik van 1000:1.

Trefwoorden: #flow, #regelaar, #Sensirion

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Sensirion )

ENGINEERINGNET.BE - Deze regelaars bij uitstek geschikt voor analytische, medische en industriële toepassingen.

De hoogwaardige massaflowcontrollers en -meters zijn gekalibreerd voor meerdere in de software selecteerbare gassen en worden standaard geleverd met push-in fittingen, de gebruiker kan deze aansluitingen eenvoudig aanpassen. De veelzijdige SFC5500 is nu beschikbaar in bereiken van 50 sccm tot 200 slm.

De SFC5500 Mass flow regelaar is net als alle andere producten van Sensirion gebaseerd op de innovatieve CMOSens technologie, Door gebruik te maken van deze gepatenteerde technologie wordt zowel het sensor element als signaal verwerking volledig geïntegreerd in één CMOS chip. Dit resulteert in een ultra nauwkeurig systeem en een hoge reproduceerbaarheid, hierdoor is geen her kalibratie nodig.

De SFC5500/SFM5500-serie is geschikt voor een breed scala van toepassingen waar de hoogste nauwkeurigheid en snelheid en het breedste dynamische bereik nodig zijn, hierbij valt te denken aan: gasmenging in medische en analytische instrumenten, debietregeling in bioreactor- en halfgeleidertoepassingen en procesregeling in industriële automatisering, onderzoek en ontwikkeling en prototyping.

Voor meer informatie ver deze producten kunt u contact opnemen met:
BMF Systemparts BV
Spaarpot 149 - NL-5667KW  Geldrop
T. +31 (0)40-8512170 - info@bmf-systemparts.com - www.bmf-systemparts.com