Hupico heeft grote Franse roboticaspeler overgenomen

Het toonaangevend Frans robotica bedrijf uit Grenoble werd door Hupico, via haar holding Iamtec, overgenomen. Voor die laatste een strategische zet om verder te professionaliseren en te internationaliseren.

Trefwoorden: #Epson, #Hupico, #robot, #robotica

Lees verder

Nieuws

( Foto: GT Robotique )

ENGINEERINGNET.BE - GT Robotique staat bekend om zijn expertise op het gebied van Epson robotica en visie. Met meer dan 25 jaar ervaring in robotica ontwikkelt het bedrijf innovatieve oplossingen die overeenkomen met Industrie 4.0.

Daarmee is het een ideale aanvulling op de strategie van Hupico. Samen zullen de twee bedrijven hun krachten en expertise bundelen om klanten nog beter te helpen. Johan Paul, Managing Director van Hupico. "Door deze overname kunnen we onze activiteiten op de internationale markt verder versterken."

Over GT Robotique
Het bedrijf werd opgericht in 1980 en is een toonaangevende leverancier van de Epson robotica oplossingen in Frankrijk. Het is officieel lid van de groep "Solution Providers - Industry of the Future", erkend door CCI de France en de Industry of the Future Alliance.