Machineering 2023 voor het kruim van productietechnologie, automatisering en robotisering

Machineering 2023 wordt het ontmoetings- en kennisplatform waar machines en hun periferie in live demo ontdekt kunnen worden, stukken zelf vastgenomen kunnen worden en waardevolle next level inzichten van experten en collega’s meegenomen kunnen worden.

Trefwoorden: #automatisering, #Machineering, #productie, #robot

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Of het nu om de nieuwste productietechnologie, de meest performante productiemachines en designsoftware, datagedreven en predictief onderhoud, slimme materialen en geconnecteerde componenten of the best of breed toeleveranciers gaat, op Machineering 2023 komt de volledige waardeketen van ontwerpen tot maken aan bod.

Deze ‘all-in-one’ aanpak zorgt voor een efficiënt en waardevol bezoek voor zowel het management als iedere afdeling van een maakbedrijf of machinebouwer verantwoordelijk voor engineering, O & O, productie, assemblage, maintenance, supply chain, aankoop, innovatie en kwaliteit.

Ruim 120 technologie- en dienstenleveranciers & 15 expert classes
Op Machineering ontmoet u meer dan 120 machineleveranciers, toeleveranciers en servicebedrijven voor het maken, ontwerpen, bewerken, verbinden en assembleren van componenten uit metaal, kunststof en composiet.

Combineer dit met ruim 15 gratis Expert Classes over slim engineeren, onderhoud, produceren, robotiseren en automatiseren en u hebt het perfecte recept om directie en afdelingshoofden te overtuigen om Machineering aan te doen.

Klik hier om het beursplan te ontdekken.

Op donderdag 30 maart 2023 zijn een feestelijke nocturne en een laatavondbezoek voorzien tot 22 uur. Iedereen is er welkom! Uw nocturnebezoek upgraden? Wie geniet er nu niet graag van gratis parking , fast-lane registration, een drankje en een hapje en wat acclimatiseren met collega’s in de Priority Lounge …

U komt hiervoor in aanmerking als u contact opneemt met de exposanten, en met hun priority-code online voorregistreert. Ongetwijfeld kent u één van deze meer dan 120 partners die u met veel plezier een link verstrekt.

Klik hier voor de exposantenlijst.

Machineering 2023
Registreren voor de Beurs & de nocturne doet u hier.
Woensdag 29 maart 2023: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 30 maart 2023: 10.00 - 22.00 uur (nocturne)
Vrijdag 31 maart 2023: 10.00 - 16.00 uur
Brussels Expo (Heysel) - Paleis 8 + Patio
Parking C (gps: Romeinsesteenweg 1853 Brussel)
Meer praktische info vindt u hier.