Ontdek de toekomst van meet- en regeltechniek tijdens M+R

Op 22 en 23 maart opent de beurs in Antwerp Expo, in het hart van de Belgische procesindustrie. Uw ticket voor M+R geeft u bovendien gratis toegang tot Maintenance, de vakbeurs voor productiegericht onderhoud, die gelijktijdig plaatsvindt.

Trefwoorden: #Easyfairs, #industrie, #proces, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Door de volatiele energieprijzen en de stijgende loonkosten staan productiekosten steeds meer onder druk. Om de teugels over de productie stevig in handen te houden, is een betrouwbare, continue monitoring een must.

Want wie de volgende stappen naar een hogere efficiëntie wil zetten, zal zijn processen flexibel moeten aanpassen aan veranderende omstandigheden. Automatisering en digitalisering wijzen de weg naar die toekomst.

Maar welke bouwstenen heeft u nodig om uw processen zo efficiënt mogelijk te laten draaien en welke technologie(partners) kunnen u helpen de volgende stappen in duurzaamheid te zetten?

Innovaties bij de vleet
Meer dan 50 exposanten tonen u op M+R  de antwoorden op die vragen. Ook dit jaar weer zullen ze u trakteren op een pak innovaties die u in staat stellen uw processen te automatiseren en te digitaliseren voor winst in productiviteit, veiligheid en duurzaamheid.

De Innovation Tours en Galerij zijn de kortste weg om langs de belangrijkste nieuwigheden te navigeren. Op dinsdag 22 maart worden de meest vernieuwende inzendingen bekroond met een Innovation Award.

Kennis bijspijkeren
Ook de Masterclasses zijn terug. In samenwerking met gerenommeerde partners uit de procesindustrie, worden prangende kwesties in de kijker gezet tijdens korte presentaties.

U kan in geen tijd uw kennis bijspijkeren en leren uit best practices van andere bedrijven, zodat u weer helemaal mee bent met wat er beweegt in productiegericht onderhoud. Komen onder andere bod dit jaar: procesanalyse technologie, de energietransitie, state-of-the-art in PLC-sturingen en gasdetectie.

Slimme combo
M+R vindt naar goede gewoonte gelijktijdig plaats met de vakbeurs Maintenance in Antwerp Expo. Met uw ticket voor M+R kan u ook deze beurs gratis bezoeken, zodat u in één keer weer helemaal mee bent met de belangrijkste ontwikkelingen in uw industrie.

Mis deze unieke kans niet en registreer hier voor een gratis bezoek aan M+R.