Prodware heeft Westpole Benelux overgenomen

Westpole Benelux, leverancier van IT-diensten en hybride oplossingen voor digitale transformatie met kantoren in Vilvoorde, Mont-Saint-Guibert en Windhof (Luxemburg), wordt overgenomen door het Franse Prodware.

Trefwoorden: #CRM, #digitale transformatie, #Prodware, #Westpole

Lees verder

Nieuws

( Foto: Westpole )

ENGINEERINGNET.BE - Beide bedrijven hebben een zeer compatibel DNA. De organisaties blijven opereren als aparte entiteiten. Ze behouden elk hun (country) management en medewerkers, hun specifieke technologische keuzes, partners en hun eigen identiteit.

Westpole Benelux heeft drie afdelingen (300 medewerkers en omzet van 40 miljoen euro) waarmee het zijn klanten bijstaat op het vlak van digitale transformatie, namelijk Digital Infrastructure, Managed Operations en Staffing & Sourcing.

Het bedrijf heeft als technologiepartners onder meer IBM, Lenovo, Microsoft, Commvault, Cloudian, I.R.I.S, Huawei en VMware.

Prodware is een Franse groep, met zo’n 1.400 medewerkers in 13 landen, waarvan een 30-tal medewerkers in kantoren te Waterloo en Kontich. Het bedrijf is gericht op digitale transformatiediensten, met name de implementatie van ERP en CRM-oplossingen.