Advanced Engineering legt de focus op innovatieve productontwikkeling

Op 24 & 25 mei vindt de 4de editie van Advanced Engineering plaats in Antwerp Expo met 100 exposanten. Daarnaast inspireren meer dan 50 toonaangevende sprekers het publiek en beleef je technologie in demozones over XR, AI, en product design.

Trefwoorden: #Advanced Engineering, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - “Advanced Engineering is dé vakbeurs voor iedereen die zich bewust is van de impact van innovatie op zijn producten” vertelt Jeroen Arnouts, Head of Event van de beurs.

“We verwachten dan ook opnieuw zo’n 1.500 bezoekers vanuit de Benelux maakindustrie en R&D afdelingen van bedrijven zoals R&D managers, innovation managers, CTO's en product designers/engineers”.

Nieuwe topics als circulair product design, machinebouw met waterstof als brandstof, VR bij product design/engineering, AI in de industrie, werkbaar werk, vullen het razend interessante inspiratieprogramma op de beursvloer.

Marc Pollefeys (Microsoft – HoloLens), Saskia Van Uffelen (Agoria), Bart Van Lotringen (DAF Trucks), Hans Magits (Atlas Copco), Matthias Browaeys (WinWinner), Mark Venter (Once upon AI), Pieter Van Os (Circular Product Design), Erica Caluwaerts (Stad Antwerpen) tekenen present en worden bijgestaan door moderator Deepak Mehta.

Beleef technologie in de vernieuwde high tech demo zones

  • Flanders DC, Antwerp.Powered.By.Creatives en de Universiteit Antwerpen slaan de handen in elkaar en organiseren een expo “Design as a tool”. Hier voeren ze de winnende product designs van de Henry Van de Velde Awards op naast de sterkste eindejaarsprojecten van de studenten productontwikkeling.
  • The Beacon host de AI-Hub met verschillende partners om jouw AI-strategie op te maken. Technopolis voegt hier een AI-game aan toe zodat je echt kan proeven van de technologie.
  • XR Valley brengt de XR-Community samen in de VR/AR zone op de beursvloer. Ontdek wat XR kan betekenen in jouw productontwikkelingsproces.
  • Speel daarnaast op de beursvloer een immersive VR game van The Park Playground.
  • Technologie om ergonomisch te kunnen werken, Vlaio toont het aan de hand van demo’s op de beursvloer.

Deepdive in technische indepth sessies
Naast de inspirende sessies, kan u tijdens indepth sessies veel dieper gaan in bepaalde topics.

Onze strategische partners nodigen u uit voor sessies over: circulaire materialen, financiering voor start-ups, smart product lancering, AI in de maakindustrie, IoT, XR in product design, technologie voor werkbaar werk en strategisch product design. 

Je leest het, Antwerp Expo wordt 2 dagen de bakermat van innovatieve productontwikkeling met 100 exposanten, 50 sprekers en high tech demozones. 

Registreer u nu gratis voor de beurs en het programma via www.ae-expo.be met de code BAAB1000 en til ook jouw producten naar een hoger niveau! 

Advanced Engineering
24-25 mei 2023
Hal 4 - Antwerp Expo