Sensolus zet voet aan grond in Amerika

Deze leverancier van industriële IoT-trackingoplossingen breidt uit naar Amerika en kondigt de opening van haar eerste kantoor in Atlanta aan, waar het zijn model in Noord-Amerika gaat lanceren via een lokaal team van medewerkers en partners.

Trefwoorden: #IIoT, #Sensolus, #tracking

Lees verder

Nieuws

( Foto: Sensolus )

ENGINEERINGNET.BE - Sensolus is een Internet of Things (IoT) technologiebedrijf dat reeds 200.000 industriële activa trackt voor meer dan 200 klanten in heel Europa.

Het bedrijf wordt vertrouwd door industriereuzen zoals Airbus, Suez, Atlas Copco en TCR en hun trackingoplossing werd ontworpen om bedrijven waardevolle inzichten te bieden binnen hun supply chain en logistieke processen.

Met het gebruik van industriële trackers en een intuïtieve cloud-applicatie is het de oplossing bij uitstek geworden voor bedrijven die op zoek zijn naar een end-to-end platform voor het beheren van activa, zoals voertuigen, opleggers of toestellen.

De trackers zijn eenvoudig te installeren, met een lange batterijlevensduur en de mogelijkheid tot het beheren van de aangesloten activa vanop afstand.

Als Europees trendsetter is het voor Sensolus een strategische zet om voet aan grond te zetten in Noord-Amerika.