Talenco Groep heeft tekenbureau Codraft overgenomen

Industrieel end-to-end dienstverlener Talenco Groep breidt verder uit met de overname van studie- en tekenbureau Codraft en hun industrieel aanbod gaat nu van ontwerp en conceptualisering tot het bouwen en onderhoud van industriële installaties.

Trefwoorden: #dienstverlener, #engineering, #expertise, #studiebureau, #tekenbureau

Lees verder

Nieuws

( Foto: Talenco Groep )

ENGINEERINGNET.BE - Codraft staat sinds 1988 garant voor hoogwaardige studie- en tekendiensten in verschillende domeinen zoals process, electrical, instrumentation, piping, civil engineering en BIM modelling voor HVAC, sanitair, en elektriciteit.

Om de kwaliteit en continuïteit van dienstverlening ook op lange termijn te verzekeren, zocht het bedrijf aansluiting bij een bedrijf dat kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel draagt. En dat vonden ze bij end-to-end dienstverlener Talenco Group.

De ervaring en expertise van Codraft vervolledigt het aanbod aan ondersteunende diensten van Talenco Groep. Met de toevoeging van de studie- en tekendiensten van het gevestigd bedrijf zal de industriële dienstverlener haar klanten in de toekomst nog beter kunnen ondersteunen in al hun engineeringprojecten.