SAP-expert Exertum komt in Franse handen

Business At Work kondigt de overname aan van het Belgisch Luxemburgse bedrijf Exertum, een toonaangevende speler gespecialiseerd in het systeemtechnisch beheer van SAP-omgevingen.

Trefwoorden: #dienstverlening, #expert, #overname, #SAP

Lees verder

Nieuws

( Foto: Business at Work )

ENGINEERINGNET.BE - Al meer dan 20 jaar begeleidt Business At Work zijn klanten van het begin tot het einde bij hun transformatie- en migratieprojecten.

Hiervoor gebruikt de ​Franse IT dienstverlener zowel technologische als digitale oplossingen om de activiteiten en de operationele werking van zijn klanten te optimaliseren.

Het Exertum-team vult al meer dan 15 jaar een positie in van technische experts voor SAP-omgevingen in België en Luxemburg. Het heeft een uitgebreid aanbod waarmee het zijn klanten een zeer hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid kan garanderen voor hun vaak complexe SAP-installaties.

Dankzij deze nieuwe overname kan Business At Work zijn activiteiten uitbreiden naar België en Luxemburg. Bovendien versterkt het Franse bedrijf, door de integratie van de technologische expertise van Exertum, zijn positie bij zijn SAP klanten.

Op de foto boven (vlnr.): Frédéric Garnier, CEO van Business At Work en Tony Luckx, Algemeen Directeur van Exertum.