9altitudes neemt Integral Group over

Integral Group is een toonaangevende speler in de CAD/PLM-business van PTC. Door deze overname zet 9altitudes nieuwe stappen op het gebied van digitale transformatie.

Trefwoorden: #chain, #overname, #productie, #supply

Lees verder

Nieuws

( Foto: screen YouTube - Integral Group )

ENGINEERINGNET.BE - Integral Group heeft meer dan 25 jaar ervaring in software-implementatie. Door de jaren heen heeft het waardevolle knowhow en interdisciplinaire ervaring opgebouwd.

Voor 9altitudes, momenteel actief in België, Denemarken, Nederland, Frankrijk en Slovenië, betekent dit hun grootste overname tot nu toe met een geografische uitbreiding naar Spanje, Portugal, Turkije en Zuid-Amerika en groeit het team met meer dan 130 medewerkers tot 750.

Filip Bossuyt, CEO bij 9altitudes: "Deze overname markeert een cruciale mijlpaal voor ons omdat het ons in staat stelt nieuwe markten en gebieden te betreden en tegelijkertijd ons bestaand portfolio te versterken. De expertise, middelen en sterke reputatie van Integral Group zijn van onschatbare waarde."

Via deze overname versterkt 9altitudes zijn positie om de beste digitale transformatiepartner te worden voor productie-, supply chain- en servicebedrijven. Integral heeft een sterke reputatie in het PTC eco-systeem en helpt 9altitudes om de end-2-end digitale rode draad voor hun klanten te voltooien.  

De overname van Integral past perfect binnen de strategie van 9altitudes. 9altitudes versterkt zijn expertise binnen het gebruik van PTC software. Samen met de expertise rond Microsoft past het in de visie om engineering en productie dichter bij elkaar te brengen. En de kloof tussen OT en IT te overbruggen.