Wedstrijd bekroont duurzame elektronica

FAE Technology kondigt de wedstrijd ‘MY Maker PCBA’ aan. Met dit initiatief wil de kmo, actief in het ontwerp, prototyping, engineering en geïntegreerde elektronicaoplossingen, innovatieve projecten bekronen die bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Trefwoorden: #duurzaam, #elektronica, #innovatie, #Maker Fair, #wedstrijd

Lees verder

Nieuws

( Foto: FAE Technology )

ENGINEERINGNET.BE - Deze wedstrijd (volledige naam: ‘MY Maker PCBA: your electronics for a better planet’) gebeurt in samenwerking met Maker Faire Rome en Farnell.

De winnaars zullen hun innovatieve ideeën mogen tonen op de stand van FAE. Bovendien zal het de printplaten die uit de winnende projecten ontstaan zijn, effectief produceren.

Gianmarco Lanza (foto), CEO van FAE Technology: “De bescherming van de planeet en het verbeteren van het welzijn zijn de pijlers waarop deze wedstrijd gebouwd is en ook enkele van de grootste uitdagingen waar we vandaag en morgen voor staan.”

“Elektronica is steeds vaker een essentiële tool om tot concrete oplossingen te komen. Voor ons is het belangrijk om dit initiatief op een prominent platform voor de Europese maakindustrie te kunnen voorstellen.”

Inschrijven tot 22 september kan hier.