Bestuurswijzigingen bij NRB Groep

Na een grondige herziening van haar strategie heeft de NRB Groep, aanbieders van ICT-oplossingen en -diensten, haar nieuwe bestuursmodel voor al haar dochterondernemingen goedgekeurd, alsook de benoeming van nieuwe CEO's.

Trefwoorden: #CEO, #dienstverlener, #ICT, #NRB, #strategie

Lees verder

HR

( Foto: NRB Groep )

ENGINEERINGNET.BE - André Vanden Camp, de huidige CEO van NRB wordt benoemd tot CEO van de NRB Groep om de bedrijfsvisie te ondersteunen, de transformatie te sturen en de groeistrategie voort te zetten.

Tegelijkertijd wordt Laurence Mathieu benoemd tot de nieuwe CEO van NRB, die deze job vanaf 1 januari 2024 zal opnemen.

Mathieu kan terugblikken op ruim 25 jaar ervaring in de IT-sector, met onder meer een aantal managementfuncties op zowel Belgisch als internationaal niveau bij Origin, Compaq, Hewlett Packard en Hewlett Packard Enterprise in afdelingen die verantwoordelijk waren voor het ondersteunen van klanten bij hun digitale en organisatorische transformatie.

In 2021 vervoegde ze Inetum-Realdolmen als COO en Operations Director waar ze verantwoordelijk was voor het opzetten en beheren van alle operationele en transversale delivery functies van alle business units.

Ze is vlot drietalig, heeft een passie voor nieuwe technologieën en wordt erkend voor haar bijzonder gedegen kennis van de hedendaagse technologische uitdagingen, haar vastberadenheid en haar vermogen om innovatie binnen het bedrijf te stimuleren.

Ze was ook een van de vijf finalisten voor de titel van ICT Woman of the Year 2023 en staat ook bekend om haar competenties op het gebied van people management en haar drive om IT-carrières open te stellen voor vrouwen door diversiteit tot een van haar speerpunten te maken.