• 30/05/2012

UniPartners: Gesmeerde oplossingen in Technische Consultancy

Naast ICT en Financiële diensten detacheert UniPartners nu ook technisch talent & ingenieurs. UniPartners bouwt hierbij voort op meer dan 13 jaar ervaring.

Lees verder

Productnieuws

Excellent in Engineering !
De technische professionals van UniPartners betekenen onmiskenbaar een meerwaarde voor elk project. Ingenieurs, bachelors of technisch geschoolde medewerkers, elk van hen bekijkt de hindernissen met kennis van zaken, om dan doordacht de beste weg te kiezen.

"Als voormalig technisch consultant heb ik aan den lijve ondervonden dat opvolging en opleiding onontbeerlijk zijn. Toch moesten we vaststellen dat dit jammer genoeg niet altijd werd uitgevoerd zoals men vooropstelde. Daarom was ik aangenaam verrast toen UniPartners mij benaderde met hun bedrijfsfilosofie. Bij UniPartners wordt er immers continu geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze medewerkers", vertelt Timmy Geleyn, HRM. "Immers gaan we steeds voor de lange termijn. Dit komt zowel onze medewerkers als onze partners ten goede".

UniPartners Engineering Services: Technisch gezien,de juiste keuze!
Gesteund door deze menselijke "UniPartners-aanpak" die de continue ontwikkeling steeds vooropstelt, wordt elke medewerker op de hoogte gehouden van de evoluties binnen zijn of haar vakdomein in de daarvoor speciaal ontwikkelde competence centers. Hierdoor creëren we lange termijn relaties, die bij elk van onze partners de vooropgestelde verwachtingen inlossen. Dit verklaart meteen ook het feit dat vandaag 90% van de contractors daadwerkelijk op de payroll staat.
Opleidingen, seminaries, groepsevenementen en af en toe een gezamenlijke buitenlandse reis... de nu 130 medewerkers van UniPartners zijn 1 grote groep met voor elk wat wils.

"Op dit ogenblik ligt de focus dan ook op CAD tekenaars, Piping designers, Ingenieurs, ... en we merken al snel een aanvulling met de vraag naar werfleiders, process engineers, PLC programmeurs. Kortom, welke richting iemand professioneel wil uitgaan is voor ons uiteraard heel belangrijk om die medewerker goed te kunnen begeleiden, maar nog belangrijker voor UniPartners is het feit dat de medewerker open staat voor steeds nieuwe ervaringen en hiervoor dan ook de juiste persoonlijkheid met zich meedraagt..." verklaart Timmy Geleyn.

Een ander interessant gegeven bij UniPartners Engineering Services is dat haar medewerkers inspraak krijgen in welke projecten ze willen uitvoeren. De tijdelijke aard van de projecten en de technische uitdagingen ervan maken, van werken bij UniPartners, een boeiend gegeven.
Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft UniPartners zich 13 jaar geleden dan ook meteen op de onderaannemingsmarkt gepositioneerd.

Uw waardevolle partner:
"We geloven zo niet in het beeld van de poor lonesome cowboy", zegt Joeri Van der Poorten, Business Unit Manager van UniPartners Engineering Services. "Integendeel: het is veel boeiender om met z'n tweeën de horizon tegemoet te galopperen. Daarom stellen we ons graag op als betrouwbare partner. Een dienstenverlenend bedrijf op dewelke men kan bouwen."
Hierbij gaat UniPartners dynamische partnerships aan met Engineering dienstenverlenende bedrijven, samen de blik gericht op de doelstellingen van de uiteindelijke eindklant.

Heb je als Technisch profiel ook de drive om bij te blijven en te groeien als specialist?
Of ben je als dienstverlener op zoek naar het geschikte profiel voor jouw klanten/projecten?
Maak dan vandaag nog die ingenieuze keuze en contacteer UniPartners Engineering Services nv

UniPartners Engineering Services nv - "Where Knowledge meets Passion!"

Meer informatie:
UniPartners Engineering Services nv
Lage Vosbergstraat 3 - 2840 Rumst
tel: +32(0)15 30 50 68 - fax: +32(0)15 30 50 69
Timmy@unipartners.be - Joeri@unipartners.be
www.unipartners.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
UniPartners Engineering Services



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.