• 31/05/2012

VINCI Energies Benelux neemt sprinklingactiviteiten van Tyco over

VINCI Energies Benelux neemt sprinkleractiviteiten over met een gezamelijke jaarlijkse omzet van ongeveer 20 miljoen euro.

Trefwoorden: #cegelec, #sprinklers, #VINCI Energies Benelux

Lees verder

b2b

ENGINEERINGNET -- VINCI Energies Benelux ging onlangs over tot de overname van de activiteiten op het gebied van de installatie en het onderhoud van sprinklersystemen, van Tyco Fire and Integrated Solutions in België en van Tyco Fire and Security Nederland in Nederland.

Deze sprinkleractiviteiten worden geïntegreerd in twee nieuwe vennootschappen van de groep, namelijk Cegelec Fire Solutions in België en Cegelec Fire Solutions in Nederland. Beide vennootschappen worden geleid door Patrick Merckx. Ze zullen binnen de organisatie Cegelec België de nieuwe afdeling ‘Fire Solution’ vormen.

Met de overdracht van de sprinkler activiteiten van Tyco behoren Cegelec Fire Solutions en Cegelec Fire Solutions meteen tot de marktleiders in deze activiteiten, zowel op het gebied van installaties als van onderhoud. Deze sprinkler activiteiten vertegenwoordigen in beide landen samen een jaarlijkse omzet van ongeveer 20 miljoen euro. De 72 medewerkers worden mee overgedragen.

Cegelec gaat dus door met de groeistrategie die het al verschillende jaren in België en Nederland voert.


(KV) (foto cegelec)