Frédéric Dunon bevestigd als CEO van Elia Transmission Belgium

De Elia Group heeft aangekondigd dat plaatsvervangend CEO Frédéric Dunon definitief wordt bevestigd als effectieve Chief Executive Officer van de Belgische netbeheerder Elia Transmission Belgium.

Trefwoorden: #CEO, #Elia, #netbeheerder

Lees verder

HR

( Foto: Elia )

ENGINEERINGNET.BE - Met de uitbreiding van haar activiteitenportefeuille en de duidelijke ambities, onder meer op het vlak van offshore en digitale business transformatie, is een sterkere afbakening van de taken en activiteiten tussen Elia Group en Elia Transmission Belgium gewenst.

Daarom heeft de Raad van Bestuur beslist om Frédéric Dunon, effectief te benoemen als Chief Executive Officer van Elia Transmission Belgium.

Hij werkt al meer dan 20 jaar bij Elia en heeft in die periode verschillende operationele en directiefuncties opgenomen. Sinds 1 november 2022 is Dunon al plaatsvervangend CEO en leidt hij ook al het college van dagelijks bestuur van Elia Transmission Belgium.

In die functie is hij is ook permanent uitgenodigd op de vergaderingen van het college van dagelijks bestuur van Elia Group.