• 04/06/2012

HET Instrument 2012: inschrijving voor bezoek is geopend - invitatie

De inschrijving voor een bezoek aan HET Instrument is geopend. U bent van harte welkom de vakbeurs en conferentie van 25 t/m 28 september in Amsterdam RAI te bezoeken.

Lees verder

Productnieuws

HET Instrument belooft een technologie ontdekkingstocht te worden. De goed gevulde beursvloer biedt een grote diversiteit aan exposanten, meerdere interactieve beursvloerprojecten en een sterk conferentieprogramma.

Rondom het beursthema, Technology X-pedition, worden op de beursvloer tal van activiteiten aangeboden. In het kader van X-plore Electronics kunt u deelnemen aan de Kompasklok waarbij u losse onderdelen bij diverse exposanten verzamelt. Het design van de Kompasklok biedt een grote hoeveelheid features.

Bezoekers aan HET Instrument Industrile Automatisering kunnen zich aanmelden voor twee tours over de beursvloer; de Safety Tour en de Service Tour. Bezoekers voeren, op het gebied van deze themas, tijdens de tours demos en testjes uit op de stands van de deelnemende exposanten. Bij de registratie als bezoeker moet u dan wel bij branchekeuze Industrile Automatisering kiezen.

Het conferentieprogramma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige seminars. Elke deelbeurs heeft een eigen programma. Samen met exposanten en externe sprekers worden in totaal zon twintig seminars met actuele themas opgebouwd. Tijdens deze editie van HET Instrument kunt u de seminars gratis bezoeken.

Aanmelden voor deze projecten en seminars kan via de bezoekersregistratielink op www.hetinstrument.nl.

Bezoekadres HET Instrument
Amsterdam RAI - Hal 1-4
Europaplein 22 - NL-1078 GZ Amsterdam
www.hetinstrument.nl - info@hetinstrument.nl

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
FHI



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.