Nieuwe vestiging voor Cegeka in Scandinavië

IT-speler Cegeka breidt zijn aanwezigheid in Scandinavië uit met een nieuw kantoor in Denemarken. Het bedrijf lanceert er zijn Pharma & Life Sciences-oplossing. Tegelijkertijd werd een Deens familiebedrijf als klant geregistreerd.

Trefwoorden: #Cegeka, #farma, #IT, #life sciences, #manufacturing, #software

Lees verder

Nieuws

( Foto: Cegeka )

ENGINEERINGNET.BE - Cegeka heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor de farmaceutische sector, gebouwd op Microsoft Dynamics 365, om te voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van deze markt, zoals compliance, kwaliteitscontrole, traceerbaarheid en beveiliging.

Erik Beck Skyum werd aangesteld als Director Cegeka Business Solutions in Denemarken. Met zijn waardevolle expertise in Microsoft-platformen en Dynamics 365-oplossingen zal hij een lokaal team van gedreven professionals uitbouwen.

Daarnaast zal hij nauw samenwerken met Soazig Hamon, Managing Director Cegeka Nordics, om de Scandinavische groei verder te stimuleren.

Het bedrijf zal zich in eerste instantie richten op de farmaceutische sector in Denemarken om vervolgens uit te breiden naar process manufacturing.