• 05/06/2012

Nieuwe oplossing voor back-up monitoring van StorageCraft - persbericht

Met ShadowControl CMD wordt monitoren van ShadowProtect bijzonder gemakkelijk.

Lees verder

Productnieuws

StorageCraft Europe brengt StorageCraft ShadowControl™ CMD, de nieuwste telg van zijn best-in-class oplossingen voor back-up, disaster recovery en business continuity.

ShadowControl CMD biedt monitoring, zowel op afstand als web-gebaseerd, voor elke server, desktop of laptop die StorageCraft ShadowProtect gebruikt voor zijn back-ups. Het systeem met meerdere niveaus maakt het monitoren mogelijk op niveau van de installatie, een afdeling of een organisatie. Zijn flexibiliteit biedt dezelfde controle aan een MSP die meerdere bedrijven opvolgt of een netwerkbeheerder die back-ups coördineert voor een middelgroot bedrijf met meerdere vestigingen.

"In plaats van risico’s te lopen en te hopen dat hun back-ups zullen werken, kunnen onze reseller partners en hun klanten alle ShadowProtect installaties binnen hun organisaties monitoren. ShadowControl CMD biedt een extra beveiligingslaag voor disaster recovery via een complete, real-time overzicht waarbij men ziet wat er gebeurt bij elke back-up taak," zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, invoerder van StorageCraft voor de Benelux regio.

ShadowControl CMD werkt volgens drie niveaus: Goed, Waarschuwing en Kritisch. Beheerders kunnen regels invoeren die vervolgens meldingen genereren in functie van de statuswijziging van elke ShadowProtect-installatie binnen een bepaald systeem. De regels zijn aanpasbaar aan talloze configuraties voor een MSP of IT-beheerder die meerdere organisaties of een middelgrote onderneming met meerdere vestigingen moet monitoren.

Naast de basismelding dat een back-up geslaagd of mislukt is, kunnen gebruikers regels invoeren gebaseerd op de beschikbare schijfruimte, de status van het toestel, fouten of corruptie van schijven alsook de status van StorageCraft® ShadowControl™ ImageManager. Die regels kunnen ook van toepassing zijn voor specifieke back-ups: een beheerder kan bijvoorbeeld meldingen krijgen als het beeld van de back-up buitengewoon groot is. Deze automatische meldingen zijn ontworpen om de aandacht te vestigen op problemen zodra die zich voordoen en zo te verhinderen dat ze echt omvangrijk worden.

De rapportering van ShadowControl CMD is net even flexibel. Beheerders kunnen statusrapporten maken, gebaseerd op unieke installaties, plaatsen of elk systeem in de omgeving –en vervolgens deze rapporten sturen naar gepersonaliseerde ontvangers met inbegrip van individuele klanten.

ShadowControl CMD kan gedownload worden op www.storagecraft.eu/shadowcontrol-cmd

In de Benelux wordt de StorageCraft software door MGK Technologies verdeeld www.mgk.lu


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Key Communications
www.keycommunications.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.