Sensor+Test focust dit jaar op trends en uitdagingen in de sector

Tijdens Sensor+Test, van 11-13 juni in het Duitse Nürnberg, zullen ongeveer 380 exposanten bezoekers uit de hele wereld trakteren op de nieuwste trends in de sector en ze zullen tal van praktische technische innovaties tonen.

Trefwoorden: #innovatie, #kalibratie, #sensor, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Sensor+Test )

ENGINEERINGNET.BE - In het ondersteunende programma vinden we onder meer de “Calibration Area”, die voor het eerst plaatsvindt.

Onder het motto ‘Innovative Calibration’ presenteren exposanten innovaties voor de kalibratie van sensoren en meettechnologie. De focus ligt op digitale concepten en de uitdagingen van kalibratie.

In combinatie met een open technologieforum is het ook een ideale platform voor een innovatiedialoog tussen fabrikanten, kalibratiedienstverleners en gebruikers.

's Ochtends biedt het Technology Forum een ​​spannend programma met best practice presentaties waarin exposanten hun beproefde toepassingen presenteren. En een ander hoogtepunt zal het gratis lezingenprogramma zijn.

Verder zal op de eerste en derde beursdag ook de “Job Lounge” plaatsvinden, omdat de vakbeurs niet alleen van belang is voor vakmensen, maar tevens voor de start van een professionele carrière.

www.sensor-test.de