• 13/06/2012

Valk Welding alweer bekroond tot Best Managed Company

Lasrobotintegrator Valk Welding is door Deloitte voor de tweede achtereenvolgende keer tot een van de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland bekroond.

Trefwoorden: #Best Managed Company, #Deloitte, #lassen, #Valk Welding

Lees verder

b2b

( Foto: Valk Welding, Remco H. Valk )

ENGINEERINGNET.NL -- De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Deloittes ‘Best Managed Companies’ programma. Het Best Managed Companies programma werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

Hiervoor werd de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van in totaal 152 niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen beoordeeld.

Een onafhankelijke jury koos hieruit uiteindelijk 72 ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren.

Valk Welding viel op vanwege sterke marktpositie die het bedrijf op weet te bouwen in verschillende Europese landen met de ontwikkeling en installatie van innovatieve lasrobotiseringsoplossingen.

CEO Remco H. Valk wil hiermee de jarenlang opgebouwde kennis op het gebied van lasrobotisering verder exploiteren naar de andere Europese landen.

Remco H. Valk: “Het komende jaar zullen we ons verder richten op de ontwikkeling van klantspecifieke software om de flexibliteit van robotinzet in de lasproductie verder te verhogen."

De jury keek in haar beoordeling niet alleen naar winstgevendheid en financiële structuur, maar ook naar de interne organisatie, sociaal beleid, servicegerichtheid en marketingstrategie.


(GL)