Patrick Boone is nieuwe voorzitter PwC België

Omdat de termijn van Axel Smits er op zat, werd Managing Partner Patrick Boone, na een partner bevraging, benoemd tot de volgende Chairman van PwC België voor een termijn van vier jaar.

Trefwoorden: #advies, #chairman, #generatieve AI, #PwC, #transformatie

Lees verder

HR

( Foto: PwC )

ENGINEERINGNET.BE - Na consultaties met de 70 partners in België werd Boone verkozen tot voorzitter, die zijn vierjarige termijn vandaag begint. Sinds 2016 was hij verantwoordelijk voor de leiding van de Tax & Legal praktijk van PwC België sinds 2016.

De nieuwe voorzitter neemt het roer over in uitdagende tijden, gekenmerkt door een technologische revolutie die bedrijven en organisaties dwingt zichzelf en hun werknemers opnieuw uit te vinden.

Patrick Boone: "Met een geïntegreerde en technologiegedreven aanpak zullen we onze klanten van A tot Z begeleiden, waarbij we voor het nodige vertrouwen zorgen om zowel de Generatieve AI-explosie als de zoektocht naar duurzame oplossingen en langetermijngroei het hoofd te bieden."

Axel Smits, die sinds 2016 PwC België leidde, zal de rol van managing partner van PwC Europa op zich nemen, een groepering van verschillende continentale Europese landen binnen het PwC-netwerk.