Vinci Energies heeft Caitlann Consulting overgenomen

Het IT-bedrijf gespecialiseerd in databasebeheer en -support zal voortaan deel uitmaken van de ICT business line van Vinci Energies Belgium. Deze laatste versterkt hierdoor zijn positie op vlak van databasebeheer en aanwezigheid in het zuiden van België.

Trefwoorden: #beheer, #consulting, #database, #ICT, #Vinci

Lees verder

Nieuws

( Foto: Vinci Energies Belgium )

ENGINEERINGNET.BE - Caitlann Consulting werd in 1998 opgericht door eigenaar Peter Claeys en is gevestigd in Wauthier-Braine.

Met een team van een 20-tal Oracle en MS SQL database engineers beheert het bedrijf meer dan 1.000 databanken, voornamelijk voor klanten in de gezondheidszorg en nutssector. Het merendeel van hun klanten is gevestigd in het zuiden van België.

Met deze overname bevestigt Vinci Energies Belgium haar sterke positie op de ICT-markt, en wordt ook het bereik in de gezondheidszorg en de nutssector uitgebreid.

Caitlann Consulting blijft gevestigd in zijn huidige vestiging in Wauthier-Braine en wordt een nieuwe autonome business unit binnen de ICT business line van Vinci Energies Belgium.

Op de foto (vlnr.): Wilfried Goossens, Peter Claeys, Pieter Van den Broeck, Dirk Devoghel, Luc Clabout, Marc Lemaire en Edwin Samyn.