Aertssen Group opent nieuwe logistieke site in de VS

Met deze nieuwe internationale logistieke site in Savannah, Georgia in de Verenigde Staten wil Aertssen Logistics, een speler in efficiënte oplossingen voor machinelogistiek, zijn positie op de markt versterken.

Trefwoorden: #Aertssen, #logistiek, #machine, #site, #uitbreiding

Lees verder

Nieuws

( Foto: Aertssen Group )

ENGINEERINGNET.BE - Aertssen Logistics startte 10 jaar geleden met de focus op beperkte opslag van machines voor de bouw-, mijn- en landbouwsector, maar is ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Europa.

Hun 'Equipment Processing Centers' (EPC) in Kallo, Verrebroek en Zeebrugge verzorgen de volledige uitbesteding van logistieke activiteiten, zoals machine-inspecties, reparaties en assemblages.

Met de opening van een nieuwe site in Savannah wil het bedrijf een stap zetten om hun capaciteit te verdubbelen tegen 2030.

De nieuwe vestiging biedt uitgebreide logistieke diensten, binnen- en buitenopslag, en op maat gemaakte technische services.

Dankzij de strategische ligging nabij de haven van Savannah is deze faciliteit van 130.000 vierkante meter een ideaal logistieke centrum.