Industriële digitalisatie voor alle niveaus tijdens Abiss 2024

De 9e editie van Abiss verwelkomt op 3 oktober in Kortrijk Xpo een 1.200-tal bezoekende eindbeslissers en afdelingshoofden uit de industrie. Allen op zoek naar stappen naar hun slimme, veilige, geconnecteerde en geïntegreerde fabriek van morgen.

Trefwoorden: #Abiss, #fabriek, #transformatie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Abiss is dé geschikte plaats om uw digitale transformatie te benchmarken. Dit niet alleen met de nieuwste oplossingen maar ook met sectorcollega’s.

U kunt zich verwachten aan de nieuwste demo’s van meer dan 90 techbedrijven en inspiratie halen bij één of meerdere van de 15 Expert Classes.

De mix van gedemonstreerde technologie, platformen en oplossingen van ruim 90 techpartners
Abiss is een netwerk summit specifiek voor digitale innovatieteams en verantwoordelijken uit alle takken van de industrie en productie, die op zoek zijn naar inzichten, technologieën en kennis om hun organisatie, specifieke processen of afdelingen slimmer, ‘paperless’, meer duurzaam en efficiënter te maken.

Daarom brengt Abiss u 15 Expert Classes rond de thema’s Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things. De sprekers zelf zijn gerenommeerde collega’s (CGK, Danone, Atlas Copco,…) uit de industrie en neutrale experten (Flanders Make, Sirris, UGent,…).

Allen pioniers binnen hun domein van IioT en geïntegreerde, beveiligde en robuuste processen.

Abiss 2024
Registreren voor de netwerkbeurs doet u hier.
Donderdag 3 oktober: 09.00 u - 17.00 u
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Meer praktische info vindt u hier.