• 18/06/2012
  • |     BB

BASF IT Services haalt contract SAP-hosting Lhoist binnen

De Belgische Lhoist Group, een van de grootste producenten van kalk en dolomiet ter wereld, heeft BASF in Ludwigshafen gelast met de hosting van haar SAP-systemen.

Trefwoorden: #Lhoist Group, #SAP

Lees verder

Nieuws

( Foto: Lhoist )

ENGINEERINGNET.BE -- Van BASF wordt verwacht dat ze de hosting van SAP-systemen van Lhoist ‘efficiënter en flexibeler maakt’.

Alle SAP-servers van de Lhoist Group in de hele wereld zullen in de toekomst worden beheerd in de computercentra van BASF IT Services in Ludwigshafen.

Beide ondernemingen hebben een overeenkomst voor een periode van vijf jaar ondertekend. Er werden geen verdere financiële details vermeld.

Het gaat niet alleen om hosting met een specifieke infrastructuur, maar om de levering van on-demand-diensten.

Philippe Van Pevenaeyge, IT Vice-President van Lhoist-Gruppe: "Wij verwachten dat de samenwerking met BASF zal zorgen voor lagere kosten en een hogere flexibiliteit."


ACHTERGROND
De Lhoist Group, een internationale, particulier geleide onderneming met zetel in Limelette, is een van de grootste producenten van kalk- en dolomietproducten ter wereld.

Deze producten worden ingezet in de chemische, ijzer-, staal- of bouwindustrie, maar ook in de landbouwsector, de papierproductie of de mijnbouw.

De Lhoist Group leidt 90 productie-installaties in 24 landen en biedt werk aan ongeveer 5.500 werknemers.