• 18/06/2012

Twee Belgische IT-ers richten Benelux Caché User Group op

Tijdens het jaarlijkse Benelux symposium van InterSystems, hebben Nico Swankaert en Daniël Verleye het startschot gegeven voor de oprichting van een Benelux Caché gebruikersgroep.

Trefwoorden: #Caché User Group, #gebruikersgroep, #Intersystems

Lees verder

Nieuws

( Foto: CUG, Nico Swankaert )

ENGINEERINGNET.BE -- ‘Vroeger bestond MTA (MUMPS Technology Association) Belgium User Group, maar toen MSM (Micronetics Standard MUMPS) door InterSystems werd overgenomen is die gebruikersgroep een stille dood gestorven.

Vandaag bestaan er weliswaar Amerikaanse en Britse gebruikersgroepen - waar we steeds welkom zijn - maar onze locale problemen, zoals meertaligheid bij het ontwikkelen van applicaties, zijn vaak erg verschillend van wat in andere landen belangrijk is,’ aldus Nico Swankaert van IT-bedrijf SCS, een van de initiatiefnemers.

De groep wil ook een spreekbuis zijn voor de gebruikers van Caché: voor het aanvragen van bepaalde ontwikkelingen, vergelijkingen met andere producten, licentiepolitiek, enz....

Momenteel heet de groep CUG - Caché User Group. De eerste bijeenkomst is op 9 oktober aanstaande gepland (jaarlijks worden twee bijeenkomsten voorzien).

Dan kunnen de leden zich uitspreken over de voorgestelde naam en het logo alsook de doestellingen, eisen en wensen.

Het is ook de bedoeling dat gebruikers hun ervaringen met bepaalde producten presenteren en dat sprekers uit andere domeinen aangetrokken worden. Het lidmaatschap is gratis.

Voor meer informatie kan u terecht bij Nico Swankaert Nico.Swankaert@scs-be.com of Daniël Verleye dv@asci.be


(GL)