• 26/06/2012

Eltec: professionele partner inzake Field Service

Ongeacht uw bedrijf in de opstart-, groei-, stabiele of verouderingsfase zit: uw industriële processen, inclusief ‹rotating equipment› moeten optimaal functioneren.

Lees verder

Productnieuws

Het full service onderhoudsbedrijf Eltec presenteert zich in dat kader als een professionele partner die u merkonafhankelijke oplossingen aanreikt.

Uit recente cijfers blijkt dat de Europese economie nipt ontsnapt is aan een nieuwe recessie. Toch betekent dit extra besparingen voor veel Eurolanden, willen ze in 2015 aan de Europese 3%-norm voldoen.

Met dit gegeven in het achterhoofd zullen bedrijven, ondanks een aantal blijvend groeiende spelers, moeten kiezen voor een alerter ondernemerschap. Dit geldt niet alleen voor bedrijven die nog in de groeifase zitten, maar ook voor diegenen die volwassen en stabiel zijn. Zelfs waar er krimp is door veroudering, moet de aandacht weer gevestigd worden op mogelijke nieuwe investeringen.

Ongeacht uw bedrijf in de opstart-, groei-, stabiele of verouderingsfase is: continuïteit van al uw rotating equipement is en blijft van belang binnen elk van deze levenscycli. Bestaande industriële processen moeten weer met een kritisch oog bekeken worden om precies die continuïteit te kunnen garanderen in het heden en de toekomst. Het is hier waar de firma Eltec een flexibele oplossing/ondersteuning kan brengen. Wij streven naar een permanente duurzaamheid, door te werken met de beste merkonafhankelijke oplossingen om een zo goed mogelijke efficiëntie te garanderen om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klant.

Na bijna twintig jaar is Eltec uitgegroeid tot een professioneel full-service onderhoudsbedrijf, ondersteund door ruim 50 werknemers en bijhorende know-how.

De beste in Field Service
Door alleen te werken met de beste ervaren specialisten met kennis van zaken, uitgerust met de allerlaatste nieuwe meetinstrumenten en tools, kunnen we u steeds de meest efficiënte oplossing on-site aanbieden.

Ook op het vlak van vermogenelektronica kunnen wij on-site de nodige diagnoses stellen, alsook interveniëren op bestaande componenten.

Herstellingen en onderhoud
Worden uitgevoerd volgens de hoogste standaarden en dit in onze volledig uitgeruste werkplaats van 4500m². Als ‘SKF certified rebuilder’ geven wij deskundig advies bij elke lagerkeuze. Zowel bij onderhoud als herstelling.

Samen met de juiste materiaalkeuzes garanderen wij een duurzaamheid op lange termijn en dit met een verhoogde kwaliteit.

Verder is Eltec in 2012 door AIB-Vinçotte bekroond tot eerste Ex-repairshop van België. Zo voldoen wij aan de NBN-EN-IEC-60079-19 norm om herstellingen uit te voeren aan explosievast elektrisch materiaal en dit volgens alle bijhorende kwaliteitseisen.

Op deze manier waarborgt Eltec dat het Ex-materiaal blijft voldoen aan de voorwaarden van het oorspronkelijke type, conform de respectievelijke normen.

Vinden wij geen oplossing voor uw elektrische motor, aandrijving, pomp,ventilator of vermogenelektronica, dan garanderen wij een korte termijnoplossing met passend nieuw materiaal.

Processing
Eltec is de juiste keuze, ongeacht het uw bestaand industrieel proces is dat aandacht vereist of er mogelijk een migratie naar nieuw materiaal nodig is.

Mogelijk sturen wij bestaande onderhoudsprocessen bij en waar nodig nemen wij dit volledig in eigen hand zonder de klant enigszins buiten te sluiten.

Eén door Eltec speciaal ontwikkeld motormanagement softwaresysteem is hier vaak het juiste antwoord op.

Dit systeem laat online toe uw kritische machine te voorzien van de nodige historiek en opvolging om de continuïteit weer te optimaliseren.


Meer informatie:
Eltec System
Troisdorflaan 5 - B-3600 Genk
tel. +32 (0)89 35 70 16 - fax +32 (0)89 36 15 08
info@eltec.be - www.eltec.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Eltec System



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.