• 06/07/2012
  • |     BB

Gratis Krohne Academy over meet- en regeltechniek - invitatie

Leverancier Krohne richt in het najaar een reeks seminaries in rond de praktijk van meet- en regeltechniek. Het initiatief wordt gesponsord door Engineeringnet.

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Krohne )

ENGINEERINGNET – Het interessante aan deze 'Academy' is dat de seminaries gehouden worden door diverse leveranciers uit de branche: naast Krohne nemen ook Honeywell, Produca, Samson, Phoenix Contact en Vinçotte het woord.

Het wordt dus geen éénduidig 'verkooppraatje' van één fabrikant, maar een totaalgebeuren waar de meet- en regeltechniek vanuit diverse oogpunten onder de loep wordt genomen.
De lezingen en workshops – in totaal 30 - gaan gelijktijdig door in zes parallelle zalen. Een deel wordt afgestemd op de expertise in de markt en een deel richt zich tot de technische praktijk.

Zo ligt de focus deze keer op industriële meet- en regeltechnieken en procesautomatisering, maar ook op bijvoorbeeld datacommunicatie en veldbusbesturingen, naast explosie- en functionele veiligheid (SIL).

Tijdens de pauzes presenteren de deelnemende bedrijven hun expertise op een presentatieoppervlakte van 1000m².

En het beste nieuws: deelname aan het seminar is kosteloos en wordt gesponsord door Engineeringnet.


PRAKTISCH
Krohne Academy
19 - 20 september 2012
ALDHEM Hotel, Grobbendonk

Vraag informatie aan:
academy.be@krohne.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Krohne Belgium



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.