• 13/08/2012

Wie wil in Portugal ingenieurs gaan werven?

Acht Vlaamse bedrijven krijgen kans om op de Steel Construction Job Fair in Portugal ingenieurs aan te werven. Snel erbij zijn is de boodschap: inschrijven kan tot 20 augustus.

Trefwoorden: #eures, #ingenieur, #job, #mechatronica, #portugal, #steel construction job day, #vacature, #vdab

Lees verder

HR

ENGINEERINGNET.BE - De vraag naar ingenieurs in onze contreien blijft groot. De VDAB noteerde de afgelopen 12 maanden meer dan 9.000 open vacatures, wat betekent dat de vraag nog met 29% toenam sedert begin 2011.

Portugal daarentegen heeft een overschot aan hoogopgeleide werkkrachten, ook ingenieurs. Daarom organiseert Eures Portugal op 19 en 20 september 2012 de internationaal georiënteerde jobbeurs ‘Steel Construction Job Fair’ in Lissabon.

Deze jobbeurs is specifiek gericht op bedrijven die de volgende profielen willen aantrekken: burgerlijk ingenieurs bouwkunde, industrieel ingenieurs mechanica-mechatronica, marine-ingenieurs en ook CNC-operatoren en programmeurs.

Slechts acht Vlaamse bedrijven krijgen de kans om zich ter plekke aan de werkzoekenden voor te stellen. Ook ondernemingen uit andere Europese landen krijgen immers beperkt deelnamerecht.

Wie er in september in Lissabon bij wil zijn moet snel ageren. De deadline voor inschrijving is 20 augustus. De deelnameprijs bedraagt 100 euro.

Indien de limiet van 8 bedrijven overschreden wordt, behoudt Eures zich het recht voor om deelnemers te selecteren op basis van relevante matching tussen vacatures en de hierboven vermelde profielen en de concrete jobaanbiedingen.


(bron: Vraagenaanbod)

ACHTERGROND
Meer informatie bij de VDAB en via roland.plasman@vdab.be, tel. 056.24.74.22.