• 13/08/2012
  • |     BB

USG Professionals breidt uit naar rest van Europa

Legal Forces zet als eerste USG-merk stap naar Europese expansie, 'andere divisies zoals Finance en Engineering volgen in toekomst'.

Trefwoorden: #engineering, #honore, #jurist, #legal, #legal forces, #usg, #usg people

Lees verder

HR

( Foto: USG, Dieter Honoré )

ENGINEERINGNET.BE - USG Professionals, de divisie van USG People die de werving van hoogopgeleide werknemers groepeert, zet vaart achter een Europese uitrol.

Met de opening van bijkomende kantoren in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk is de USG-divisie 'Legal Forces' het eerste merk dat de uitdaging naar een grootschaliger internationalisering aangaat. In Nederland opereert Legal Forces al onder de naam USG Juristen.

“We staan in Europa op een kantelpunt in het juridisch landschap. Je ziet in alle landen dat nieuwe juridische spelers opduiken die zich richten op legal outsourcing en soortgelijke oplossingen”, zegt Dieter Honoré, algemeen directeur Legal Forces België.

"Een grotere geografische dekking stelt ons in staat om een beter antwoord te bieden aan internationale klanten die met één partner willen werken".

In de toekomst zullen ook andere professional merken waaronder USG Engineering verder uitgebouwd worden, 'gaande van de ontwikkeling van nieuwe diensten tot de verdere expansie in het Europese netwerk', aldus het ons toegezonden persbericht