• 27/08/2012

John Huizing nieuwe algemeen directeur ROVC

ROVC, actief op het gebied van trainingen, opleidingen en advies en implementatie binnen de Nederlandse industrie, heeft John Huizing benoemd tot algemeen directeur.

Trefwoorden: #cursussen, #directeur, #John Huizing, #opleidingen, #ROVC

Lees verder

personalia

ENGINEERINGNET.NL -- John Huizing (46) is al sinds april 2011 werkzaam in deze functie als ad interim. Vanaf 1 september 2012 komt hij vast in dienst bij ROVC. Huizing richt zich voornamelijk op verdere groei van de organisatie.

Sinds 2006 is John Huizing actief als partner bij BDO Consultants. Hij startte echter al bijna twintig jaar geleden bij BDO Milieu Audit als eerste assistent en is vervolgens, na functies als adviseur en senior manager, doorgegroeid tot partner.

"Ik zie het accepteren van deze functie als een hele mooie uitdaging om in een bijzondere markt aan de slag te gaan", aldus Huizing.

"Er zijn momenteel veel ontwikkelingen binnen de Nederlandse industrie, voornamelijk door het huidige en verwachte tekort aan technici. ROVC ondersteunt bedrijven hierbij en denkt mee in oplossingen. Deze praktische instelling spreekt me erg aan."

"In de afgelopen periode als algemeen directeur a.i. heb ik gezien dat er iedere dag veel kansen en mogelijkheden langskomen. Ik wil de juiste kansen aangrijpen voor ROVC om de komende jaren groei te realiseren."


(foto en bron: Engineers Online)