• 11/09/2012

De elektronicaketen biedt krachtige kansen op HET Instrument - persbericht

Exposanten werken samen aan de KompasKlok die tijdens de beurs verzameld kan worden door de bezoekers.

Lees verder

Productnieuws

De productie van de elektronicagadget van HET Instrument door AssemblyPartner is een belangrijke stap voor de KompasKlok. De samenwerking tussen twintig bedrijven in de Benelux is de kans voor uw bedrijf.

Als bezoeker kan u de KompasKlok verzamelen en daar ook nog eens de zakelijke kant van beleven. Dankzij de flexibiliteit, het vakmanschap en het sterke overleg tussen de FHI-leden krijgt u kwaliteit en snelheid uit de elektronicaketen.

Zoals AssemblyPartner het zelf beschrijft: ´De smd bestucken van de KompasKlok zijn klaar. In totaal zijn er 2.000 printen gemaakt op onze Mydata machines met 248.000 componenten.

De volle 100 procent hiervan is reeds over de AOI heen gegaan en 10 procent hiervan is geprogrammeerd met aanvullend een functionele test. Achteraf blijkt dat een grondige voorbereiding met goed overleg tussen ontwikkelaar en producent ook hier zijn vruchten afwerpt.

Het was bijvoorbeeld zeer belangrijk een protoserie te hebben, waarmee de productie en de werking van de elektronica gecontroleerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Uiteindelijk geeft dit aan waartoe we gezamenlijk - als FHI, ontwikkelaars, toeleveranciers van componenten en wij als AssemblyPartner - toe in staat zijn.´

Om de krachten van de elektronicaketen aan den lijve te ondervinden, kunt u zich natuurlijk nog gratis aanmelden (met de keuze voor de branche Industriële Elektronica).


Meer informatie:
HET Instrument 2012
25 t/m 28 september Amsterdam RAI
www.hetinstrument.nl
info@hetinstrument.nl

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
FHI



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.